Collega met zwangerschapsverlof?

Wat is nu een origineel cadeau om aan die ene collega die met zwangerschapsverlof gaat te geven? Je kent haar smaak niet zo goed en je wilt iets geven waar ze echt iets aan heeft. De mamaverwenbon biedt uitkomst. Daarmee kan ze zelf een leuke dienst uitkiezen die haar ondersteunt tijdens of na de zwangerschap. Het gaat om diensten waarbij aandacht is voor ontspanning, een zo hoog mogelijk energieniveau, praktische slimmigheden en je (weer) goed voelen in je eigen lichaam.

Van een ontspannende massage tot een persoonlijk gesprek met een zwangerschapscoach. Of van een professioneel voedingsadvies tot een afspraak met een personal trainer om weer lekker snel fit te worden na de bevalling.

Bekijk hier alle arrangementen

Of is ze al bevallen?
Ga je op kraambezoek bij je collega en wil  je haar iets bijzonders geven? Geen rompertje of andere schattige babykleertjes maar iets voor haarzelf? Ook dan kan je met de mamaverwenbon alle kanten op. Een massage, diner aan huis of misschien wel een afspraak met een personal trainer? Mogelijkheden genoeg met de mamaverwenbon als origineel kraamcadeau!

Mamaverwenbon bestellen
De mamaverwenbon is beschikbaar in bedragen van 25, 50, 75 en 100 euro. Je kunt ze direct bestellen door te klikken op een van de cadeaubonnen aan de rechterkant van deze pagina. Of ga naar deze bestelpagina.