Deel hieronder de ervaring die je hebt gehad met een van onze aanbieders en laat ons weten of onze service goed bevallen is!

Doe mee met de conversatie

21 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. De Mamaverwenbon heeft een geldigheidsduur van 2 jaar na de uitgiftedatum, tenzij anders is aangegeven. We zullen het op de prijzen pagina plaatsen, zodat het voor iedereen duidelijk is. Bedankt voor de tip!

 1. We hebben hele mooie baby foto’s laten maken door Arjan Eeken en deze op poster formaat ingelijst. Ook een exemplaar voor de kersverse opa’s en oma’s. Ze zijn er erg blij mee. Super bedankt voor de mamaverwenbon.

  1. Wat een goed idee om een foto van het pasgeboren kleinkind ook aan jullie ouders te schenken. Bedankt voor de reactie.

 2. Ik was aangenaam verrast met de mamaverwenbon. Wat een origineel cadeau van mijn aanstaande man. Ik moet binnenkort bevallen en ga de bon daarna gebruiken. Er is veel aanbod en ik heb nog een hoop te leren over het moederschap. Eerst even nadenken over mijn keuze. Mooie website, goed initiatief!

  1. Dat is veel om over na te denken Shanti. Hartelijk gefeliciteerd met je huwelijk! De bon zal na de geboorte van je baby goed van pas komen. Laat even weten hoe je ervaring was.

   1. Bij Martine was ik in goede handen! Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage genomen. Door alle stress van het huwelijk had ik toch echt even tijd voor mezelf nodig. Het was zo relaxed. Ik wilde niet meer opstaan. Ik ga jullie website promoten!

    1. Bedankt voor het delen van je ervaring en de promotie van mamaverwenbon.nl. Spanningen zijn voor de baby niet goed. Goede keuze!

 3. Woehoe, ik heb net een bon gekregen van mijn familie. Nu lekker iets uitzoeken in het grote aanbod van diensten. Erg handig die zoekfuncties. Makes me happy!

 4. Weer een prachtige behandeling bij een pas-bevallen moeder mogen geven. Het is elke keer weer ontroerend. De kersverse moeder (en vader!) waren allebei geraakt.

 5. Ik ben mijn bon verloren. Mijn vriend heeft een mail gestuurd met het verzoek om een nieuwe. Binnen 2 dagen werd deze bezorgd. Ik vind dat echt geweldig. Uitstekende service!!!

   1. Ik heb een cursus mindfulness gedaan bij Mamas-coach. Super ervaring! Ik ben nu in staat om mij niet meer zo druk te maken om allerlei kleine zaken. Ik heb echt meer rust gekregen. Bedankt voor alles!

 6. Mijn vriendin en ik hebben veel geleerd van een workshop babymassage bij ons thuis. De kleine heeft ook erg genoten en viel daarna gelijk in slaap. Dank mamaverwenbon.nl!

 7. Ik heb met veel plezier de mamaverwenbon cadeau gegeven. De bon ziet er mooi en verzorgd uit en wat een superfijn verwenaanbod! Echt een aanrader.

 8. Wat een goed idee! Ik heb genoten van een heerlijk diner voor 2. Heerlijk even zonder onze kleine.