De praktijk heeft uitgewezen dat de mamaverwenbon een zeer welkom cadeau is. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Het is werkelijk een welverdiende ervaring voor de moeder die maandenlang een lichamelijke verandering is ondergaan. Ze kan zelf kiezen waar ze het meest behoefte aan heeft en daar zal ze je zeer dankbaar voor zijn.

Cadeaukaart met persoonlijke tekst

De mamaverwenbon verpakken wij standaard in een leuke cadeaukaart waar ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

zwangerschapscadeau of kraamcadeau
  • Laat de kaart door ons rechtstreeks naar de gelukkige sturen. Dat scheelt tijd en extra verzendkosten. Wij zetten jouw persoonlijke tekst in de kaart. Die tekst kun je opgeven bij het bestellen van de mamaverwenbon.
  • Laat de kaart eerst naar jezelf sturen. Dan kun je de kaart persoonlijk overhandigen of zelf weer doorsturen. Je kunt nog steeds door ons een persoonlijke tekst laten bijvoegen of deze optie openlaten om er zelf iets in te schrijven.

Kies hieronder de bon naar keuze en het cadeau zal binnen enkele werkdagen worden bezorgd.

De Mamaverwenbon is geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum, tenzij anders is aangegeven.

Administratie en verzendkosten: €3.95


Indien je 1 uur na de bestelling geen email bevestiging hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op. En maak je geen zorgen, we komen er altijd samen uit.

We doen er alles aan om de Mamaverwenbon zo spoedig mogelijk te bezorgen. Niets is zo belangrijk als een snelle levertijd. Mocht je de cadeaubon niet binnen enkele werkdagen hebben ontvangen, neem dan contact op. We gaan meteen op zoek! Mamaverwenbon.nl is afhankelijk van postbezorgers. De brievenbuspost is van maandag tot en met zaterdag.