Mamaverwendag

Speciaal voor zwangeren en prille moeders organiseren we de Mamaverwendag!

Dit wordt een dag voor alle (bijna) mama’s waarbij ze kunnen genieten van rust, ontspanning, heerlijk eten en drinken en diverse activiteiten. De mamaverwendag zal gehouden worden op 29 maart 2015, in Hotel Blooming, Bergen (NH). Naast de faciliteiten die de locatie biedt (zwembad, jacuzzi, relaxte loungeplekken) worden er ook verschillende activiteiten aangeboden door partners van de Mamaverwenbon.

Hierbij kan je denken aan:

Mamaverwendag

 • (zwangerschaps)yoga
 • massage
 • schoonheidsbehandeling,
 • voetreflexbehandeling
 • voedingsadvies
 • fotoshoot
 • sessie met een personal trainer
 • korte coachingssessie
 • doulagesprek

Je kunt je vooraf voor een aantal van deze diensten inschrijven. Iedere deelneemster ontvangt 7 punten die zij kan inzetten. Er zijn activiteiten voor 1 punt, 2 punten, 3 punten en 4 punten. Het aantal diensten waar je gebruik van kunt maken, hangt dus af van jouw keuze.

Verder wordt er gezorgd voor een ontspannen sfeer, een loungeplek met veel leesmateriaal (tijdschriften etc.) en voldoende en gezond eten en drinken (bij de prijs inbegrepen).

Lijkt het jou leuk om bij deze dag aanwezig te zijn of ken je iemand die toe is aan een dagje verwend worden? Koop hier alvast jouw toegangsbewijs voor de mamaverwendag of laat je gegevens hier achter en we houden je op de hoogte van het programma.

Wil je na de mamaverwendag nog lekker nagenieten van de rust en natuur? Of vind je het fijn om jouw baby en/of partner vlakbij te hebben? Het is mogelijk om tegen een speciaal tarief na afloop van de mamaverwendag te overnachten in Hotel Blooming. Stuur een mail naar info@mamaverwenbon.nl en we stellen een op maat gemaakt arrangement voor je samen.

Heb je zelf nog bepaalde ideeën, wensen of vragen voor de mamaverwendag? Stel ze in het commentaarveld hieronder en we zullen ze z.s.m. (op werkdagen binnen 24 uur) beantwoorden.

 

Een gedachte over “Mamaverwendag

 1. Karen van Asselt

  hoi, wat een enorm leuk plan voor de zwangere vrouw! Ik weet niet hoe dit in zijn werk gaat, maar als een verwen idee kan de ochtendmanager ook heel fijn zijn! Heerlijk de keuken en woonkamer opgeruimd en als klap op de vuurpijl kan ik ook nog een gezonde maaltijd meenemen of maken. Ik hoor graag meer. Groeten Karen van Asselt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *