Bon + Sinterklaasgedicht

Dat is handig! Als je voor 5 december een Mamaverwenbon bestelt, kun je er een kant-en-klaar Sinterklaasgedicht bij krijgen. Persoonlijk en op maat gemaakt.

kraamcadeau sinterklaas

Dus wil je met Sinterklaas een origineel kraamcadeau of zwangerschapscadeau geven aan je partner, een vriendin, een collega of je dochter, dan ben je in één keer klaar. Met een Mamaverwenbon kan ze eindelijk eens een heerlijk momentje voor haarzelf creëren of kan ze kiezen uit persoonlijk advies rondom zwangerschap en bevalling. Kijk hier voor de honderden arrangementen die beschikbaar zijn.

Zo werkt het
Selecteer hiernaast de bon van je keuze. Tijdens het bestellen kun je in je winkelwagen vervolgens aangeven of de bon bedoeld is voor een zwangere of voor een moeder.

Ook kun je aangeven of je het gedicht direct op de kaart, die bij de bon zit, gedrukt wilt hebben of dat je hem per e-mail wilt ontvangen. Zodat je hem zelf kunt printen en buiten op de verpakking wilt plakken (zoals meestal gebeurt bij Sinterklaascadeaus). Aan jou de keuze.

Maak hem zo persoonlijk mogelijk
Om het gedicht zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je in het opmerkingenveld nog wat aanvullende informatie over de ontvanger geven. Denk aan: of het jongen of meisje is (of wordt!), de fase van de zwangerschap (net zwanger of bijna aan het einde), de uitgerekende datum, de datum van de geboorte of de leeftijd van het kind/de kinderen. En de naam van de ontvanger natuurlijk. Vul je niks in, dan krijg je een wat algemener gedicht. Ook nog steeds toepasselijk!

Zo, we hebben wel genoeg gezegd
Nu hebben we niks meer te vertellen
Alles duidelijk uitgelegd?
Klik dan snel maar op BESTELLEN!

Een gedachte over “Bon + Sinterklaasgedicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *