Cadeau voor zwangere vriendin

Is een goede vriendin zwanger en weet je niet goed waar je haar op dit moment een plezier mee doet? Gelukkig zijn er vele professionals die precies weten hoe ze een zwangere vrouw een mooie ervaring kunnen geven. Met de mamaverwenbon kan jouw vriendin zelf kiezen wat voor ervaring dat gaat worden. Dat is nog eens een origineel zwangerschapscadeau!

Het gaat om diensten waarbij aandacht is voor ontspanning, een zo hoog mogelijk energieniveau, praktische slimmigheden en je (weer) goed voelen in je eigen lichaam.

Van een ontspannende massage tot een persoonlijk gesprek met een zwangerschapscoach. Of van een professioneel voedingsadvies tot een afspraak met een personal trainer om weer lekker snel fit te worden na de bevalling.

Bekijk hier alle arrangementen

Of als kraamcadeau!

Is je vriendin al bevallen en wil je haar iets bijzonders geven? Geen rompertje of andere schattige babykleertjes maar iets voor haarzelf? Een massage, diner aan huis of misschien wel een afspraak met een personal trainer? Mogelijkheden genoeg met de mamaverwenbon als origineel kraamcadeau!

Mamaverwenbon bestellen

De mamaverwenbon is beschikbaar in bedragen van 25, 50, 75 en 100 euro. Je kunt ze direct bestellen door te klikken op een van de cadeaubonnen aan de rechterkant van deze pagina. Of ga naar deze bestelpagina.