Cadeau voor zwangere vrouw of vriendin

Is jouw vrouw of vriendin zwanger en wil je haar iets bijzonders geven? Een moment van aandacht in deze speciale periode waarin er voor haar zowel lichamelijk als geestelijk heel veel verandert? Geef haar dan een mamaverwenbon. Met dit originele zwangerschapscadeau kan ze een dienst uitkiezen die haar ondersteunt tijdens haar zwangerschap of voor de periode vlak na de bevalling.

Van een ontspannende massage tot een persoonlijk gesprek met een zwangerschapscoach. Of van een professioneel voedingsadvies tot een afspraak met een personal trainer om weer lekker snel fit te worden na de bevalling.

Bekijk hier alle arrangementen

Het leuke van deze unieke bon is dat jouw zwangere vrouw of vriendin helemaal zelf kan kiezen waar ze het meest behoefte aan heeft in deze bijzondere periode. Als man is dat vaak moeilijk in te schatten, daarom zit je met deze bon altijd goed. Zeker vanwege ons ruime aanbod van meer dan honderd dienstverleners.

En misschien kiest ze wel voor die fantastische kok aan huis, zodat jullie straks samen heerlijk kunnen dineren terwijl jullie pasgeboren baby vredig ligt te slapen in zijn eigen bedje. Heb jij er ook nog wat aan!

Is je partner al bevallen?
Dan is de mamaverwenbon natuurlijk ook nog steeds het ideale cadeau. Een groot deel van de diensten richt zich namelijk op de periode na de bevalling.

Mamaverwenbon bestellen
De mamaverwenbon is beschikbaar in bedragen van 25, 50, 75 en 100 euro. Je kunt ze direct bestellen door te klikken op een van de cadeaubonnen aan de rechterkant van deze pagina. Of ga naar deze bestelpagina.