Waarom de mamaverwenbon

Waarom de mamaverwenbon?

Stel je eens voor: op een regenachtige maandag avond in een La Place café in Haarlem zitten twee jonge moeders, vriendinnen, zonder hun kinderen. Ze hebben even wat tijd voor zichzelf vrijgemaakt om elkaar bij te praten over de afgelopen maand .

Die avond deelt Saskia haar idee met mij. Zij wenst dat er een kraampakket zou bestaan voor jonge moeders waarin allerlei bonnen te vinden zijn voor services en activiteiten voor de pas bevallen moeder. Een cadeau voor in de kraamtijd (of daarna), dit keer voor de moeder zelf. De pasgeborene wordt vaak al genoeg verwend, zo hadden we zelf ervaren.

Een hele mand met bonnen wordt toch een beetje duur blijkt na een eenvoudig rekensommetje. Waarom de bonnen dan niet per stuk verkopen, zodat er ook al voor een klein(er) bedrag een verwenmoment aan de (aanstaande) moeder cadeau kon worden gegeven? Zo werd de mamaverwenbon geboren. Op een natuurlijk en organische wijze gingen Sas en ik de maanden daarna aan de slag om ons idee verder uit te werken.

Vanaf het prille begin was een ding voor ons overduidelijk. De activiteit/service die met de mamaverwenbon gekocht kan worden moet tegemoet komen aan de wensen van de (aanstaande) moeder. Wat hadden we zelf gemist tijdens de (in)spannende maanden voor en na onze bevallingen? Tijd voor jezelf, dat als allereerste.

Hoe je die het liefste invult verschilt natuurlijk per vrouw. De één vindt het fijn zich te laten verwennen d.m.v. een schoonheidsbehandeling of een lekkere massage. De ander werkt zich liever in het zweet tijdens een stevige ( 1 op 1) training en weer een ander kan ontzettend genieten van een vers bereide maaltijd die ze dit keer eens niet zelf heeft gemaakt! Nieuwe services ontdekken en nog beter, ervaren, is tevens een belangrijke doelstelling van de mamaverwenbon. Ooit al eens een hypnotherapeutische behandeling ondergaan of een goed gesprek gehad met een bevallingscoach?

Het spreekwoord zegt het al: er zijn vele wegen die naar Rome leiden en al die mogelijke paden laten we graag zien door onze verschillende aanbieders. Het hebben van een (ruime) keuze vinden wij belangrijk en daarom gaan wij door met het zoeken naar interessante, vernieuwende en superleuke services voor de (aanstaande) moeder!

Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk het als (aanstaande) moeder kan zijn om tijd voor jezelf vrij te maken. Deze keuze bieden we dan ook graag aan in de vorm van een cadeaubon, de mamaverwenbon. Van welke service zou jij als (aanstaande) moeder graag gebruik willen maken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *