Leuk als zwangerschapscadeau of kraamcadeau

Met de mamaverwenbon kun je iemand verrassen die net zwanger is geworden of bevallen. Degene kan met de cadeaubon terecht bij honderden aanbieders gespecialiseerd in diensten rondom zwangerschap en bevalling. Leuk als zwangerschapscadeau of kraamcadeau.

Bon bestellen

De bonnen zijn te verkrijgen in de bedragen van €25,- / €50,- / €75,- / €100,-. Deze bedragen komen overeen met de verschillende diensten die worden aangeboden. Voor elk bedrag is een groot aantal diensten beschikbaar. Uiteraard kunnen bonnen ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

Je kunt een mamaverwenbon bestellen door een keuze voor een van de bonnen te maken aan de rechterkant van deze pagina. Of ga rechtstreeks naar de bestelpagina.

Cadeaukaart met persoonlijke tekst

De mamaverwenbon verpakken wij standaard in een leuke cadeaukaart waar ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen voor twee mogelijkheden:

zwangerschapscadeau of kraamcadeau

  • Laat de kaart door ons rechtstreeks naar de gelukkige sturen. Dat scheelt tijd en extra verzendkosten. Wij zetten jouw persoonlijke tekst in de kaart. Die tekst kun je opgeven bij het bestellen van de mamaverwenbon.
  • Laat de kaart eerst naar jezelf sturen. Dan kun je de kaart persoonlijk overhandigen of zelf weer doorsturen. Je kunt nog steeds door ons een persoonlijke tekst laten bijvoegen of deze optie openlaten om er zelf iets in te schrijven.

Als origineel zwangerschapscadeau of kraamcadeau

De mamaverwenbon is zowel bestemd voor vrouwen die zwanger zijn als vrouwen die net zijn bevallen. Je kunt hem dus geven als zwangerschapscadeau aan een zwangere vriendin, partner, dochter, collega of andere bekende. Of als origineel kraamcadeau wanneer diegene eenmaal bevallen is.

De mamaverwenbon kiest er bewust voor om de aandacht te richten op de aanstaande of prille moeders. Voor het kind is vaak al genoeg aandacht, terwijl zwangere vrouwen en nieuwe moeders ook wel wat steun kunnen gebruiken. Het gaat om een pakket waarbij aandacht is voor ontspanning, een zo hoog mogelijk energieniveau, praktische slimmigheden en je (weer) goed voelen in je eigen lichaam. Kijk hier voor het overzicht aan diensten.

Één reactie op “Leuk als zwangerschapscadeau of kraamcadeau”

  1. Woehoe, ik heb net een bon gekregen van mijn familie. Nu lekker iets uitzoeken. Makes me happy!

Reacties zijn gesloten.