Gefeliciteerd met jouw mamaverwenbon. Op deze pagina leggen we uit hoe je die kunt gebruiken.

Honderden arrangementen

Jouw bon geeft recht op een van onze honderden arrangementen die speciaal zijn samengesteld voor Mamaverwenbon om zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen de extra aandacht geven die ze verdienen.

De waarde van de bonnen komt overeen met de verschillende diensten. Afhankelijk van de bon die je hebt gekregen kun je kijken waarvoor jij hem kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld een bon ontvangen hebt van €50,- kun je voor één arrangement van €50,- kiezen of twee keer een arrangement van €25,-. Uiteraard kunnen bonnen ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

Ben je momenteel zwanger?

Voor vrouwen die zwanger zijn, biedt de Mamaverwenbon talloze diensten die helpen tijdens deze bijzondere periode. Of het nu gaat om een ontspannende zwangerschapsmassage of advies over sport, voeding en bevallen. Ook behoort het laten maken een mooie zwangerschapsfoto tot de mogelijkheden.

Ben je al bevallen?

Ook als je inmiddels al bevallen bent, kun je heerlijk genieten van de Mamaverwenbon of persoonlijke begeleiding krijgen of weer helemaal fit te worden na die ingrijpende periode. Je kunt hierbij denken aan een ontspannende mama-massage, een afspraak met een personal trainer of gericht voedingsadvies om je meer energie te geven. Ook een persoonlijk gesprek met een coach over de veranderingen die de komst van jouw kindje betekenen, zit in het pakket. Heel leuk is ook de mogelijkheid voor een kok aan huis. Zo kun je toch romantisch dineren met je partner, zonder de deur uit te hoeven.

Afspraak maken in de buurt

Kijk in de lijst van aanbieders welk arrangement bij jou in de buurt wordt aangeboden. Het is prettig om te weten dat veel diensten aan huis worden aangeboden. Zodra je het arrangement voor jou gevonden hebt, kun je contact opnemen met de aanbieder en een afspraak maken. Geef bij het maken van de afspraak gelijk door dat je via de mamaverwenbon gebruik wilt maken van de dienst. Tijdens de afspraak zal gevraagd worden naar de unieke code op de achterzijde van de mamaverwenbon. Zorg dus dat je deze bij de hand hebt.