Ontvang je kado bij

Aanbieder
Shiatsu Natuurlijk
KvK nummer
34337668
Categorie
Ontspanning
Omschrijving
Zwangerschaps Shiatsu & Massage
Lange Omschrijving
Shiatsu tijdens je zwangerschap is een heerlijke manier om het contact tussen geest en lichaam te optimaliseren. Het is een manuele lichaamstherapie, die met uitnodigende druk op bepaalde punten de communicatie tussen jouw lichaam en jouw bewustzijn weer helemaal op peil brengt. Je veranderde lichaam komt helemaal in het hier en nu. En de verbinding met jouw baby krijgt de ruimte om te groeien. De behandeling kan klachten als misselijkheid, hoofdpijn, bekken- en rugpijn, vochtproblemen etc. verlichten. Shiatsu zorgt ervoor dat de aandacht naar de buik kan dalen en men minder in het hoofd zit. Dit proces brengt lichaam en geest in harmonie en spreekt het zelfgenezende vermogen van de mens aan. Het helpt je de stilte en rust van het centrum te ervaren. Het centrum waar jouw zich ontwikkelende baby zo wonderlijk groeit. En de verbinding tussen jou en jouw kindje wordt hierdoor versterkt.
Waarde
€75
Aan Huis
Nee
Voornaam
Dagmar
Achternaam
Oude Lansink
Adres
WG Plein 381
Plaats
Amsterdam
Regio
Amsterdam
Postcode
1054 SG
Mobiel
06 24 65 34 97
Naam Bank
ASN Bank
IBAN nummer
NL21ASNB0708740111
Plaats Bank
Amsterdam
Naam Rekeningnummer Houder
DM Oude Lansink
Mailing Lijst
Nee
Eventuele bijkomende kosten
Let op: de meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de shiatsu behandelingen. Het is dus verstandig na te gaan of je het best via jouw verzekeraar van deze service gebruik kunt maken of toch de mamaverwenbon hiervoor in te zetten.
Annulerings voorwaarden
Bij later dan 24 uur afzeggen wordt het gehele bedrag in rekeing gebracht. Uitzondering op deze regel is natuurlijk een bevalling 🙂
Pre- of Postnataal
Prenataal